درباره وی

تاریخ انتشار : 2022/03/14

خسرو جرجانی در سال ۱۳۳۲ در شهر گرگان دیده به جهان گشود .پس از گذراندن دوره ابتدایی و متوسطه مشغول آماده سازی خود برای اخذ دیپلم و شرکت در کنکور گردید.

در طی این دوران همیشه شاگرد اول و گاهی شاگرد ممتاز بود تا اینکه در سال ۱۳۵۰ در دانشگاه علم و صنعت در رشته الکتروتکنیک پذیرفته شد در طی این دوران با دو دوست که بعدها این دوستی مبدل به همکاری و شراکت گردید آشنا شد یکی از این دو نفر کسی نیست مگر مرحوم بهروز ناصحی اسکویی و دیگری مرحوم مصطفی فراهانی.

در سال ۱۳۵۴ پس از فراغت از تحصیل بدلیل احراز رتبه اول در رشته خود بعنوان عضو هیت علمی دانشگاه علم و صنعت پذیرفته شد

  همزمان با کار علمی شروع به همکاری های فنی با سازندگان و و شرکت های مجری پروژه های برقی و ساختمانی نمود.

 

در سال ۱۳۶۰ و در پی تعطیلی بخش آموزش دانشگاهها بدلیل انقلاب فرهنگی اقدام به برگزاری کلاسهای آزاد برای مشتاقان صنعت از طریق جهاد دانشگاهی نمود در این زمان بود که جوان لاغر اندامی با چشمهای کنجکاو و مشتاق در بین دانشجویان توجه وی را جلب کرد حاصل این پشت کار و اشتیاق مبدل به همکاری فنی تجاری در راستای تاسیس کارگاه بوبین پیچی فارکو ترانس گردید که در آن کارگاه علاوه بر هزاران ترانس و تایمر و کنترل آن قطعات دیگری در تعداد محدود تولید و عرضه بازار شد

 در سال ۱۳۶۳ هنگامیکه شرکت پلاتین ایران بدلیل عدم سود دهی ، نبود سرپرستان فنی ،کمبود مواد اولیه در آستانه تعطیلی قرار گرفته بود توسط مرحوم بهروز ناصحی دعوت به همکاری شد

 

 پس از آنکه همگی بر مشکلات فانق آمدند بخشی از سهام شرکت پلاتین یه وی انتقال یافت یعنی در دهه اول انقلاب وی ۴ روز در هفته به امور شرکت پلاتین ۲ روز هم به امر تدریس در دانشگاه و تالیف کتب و جزوات آموزشی و ۲ روز هم در کارگاه برق مشترک با آقای رحیم یزدانی مشغول بکار بود تا اینکه در سال ۱۳۶۸ تصمیم گرفت دو شریک خود یعنی مرحوم بهروز و رحیم یزدانی همراه با خود بعنوان سه راس یک مثلث شرکت صنایع پرسو الکترونیک را بنیان نهد که در این راستا بخش اجراء با نام رحیم یزدانی – بخش علمی و طراحی با خسرو جرجانی و بخش فروش و مدیریت دفتر مرکری با مرحوم بهروز ناصحی اسکویی باشد.

 در سال ۱۳۷۰ بر اساس یک اتفاق دوباره همکلاس خود مرحوم مصطفی فراهانی را ملاقات نمودو پس از گذشت دو سال ار این ملاقات شرکت سارامین با ماموریت تامین باتری های سیلد اسید تاسیس شد.

 در سال ۱۳۷۸ با کمک یاران خود اقدام به تاسیس شرکت مهندسی پرسو الکترونیک رادمهر نمود تا به لحاظ خدمات فنی مهندسی و پشتیبانی خدمات پس از فروش به کمک بخش تولید آید و حال آنکه بدلیل بکار گرفتن تجربیات قدیم و بالاتر رفتن سطح دانش و مهارت وی این شرکت نه تنها  در سر سال اول ماموریت خود به اهداف دست پیدا کرد بلکه به دلیل بنیه علمی و پیشینه متکی بر تجربه خود توانست در حوزه High Tech  سری بین سرها بیرون آورد.

  در سال ۱۳۸۶ یار دیرین ، شریک و همکلاس خود یعنی بهروز ناصحی اسکویی را از دست داد ، فقدان وی به لحاظ کاری ، تجاری و روحی و اینکه خود را مسئول و یادگار وی میدانست عرصه را بر وی تنگ کرد.

 پس از فائق آمدن بر مشکلات نبود یاری وفادار ، شریکی دلسوز ، پشتوانه ای قوی به رسالت کار آفرینی خود ادامه داد یعنی در سال ۱۳۸۷ اقدام به تاسیس شرکت کالا پخش پردیس در شهر صنعتی البرز نمود که با توجه المنغعه کار ، خود را موظف دانست از این تجربه استفاده نموده شرکت کالا پخش پادرا را با ماموریت فروش مدیریتی محصولات تاسیس نماید.

 به قول خودش اگر ناشکری به حساب نیاید نشد که نفس را حتی بکشد . چرا که آنان که با شرکتهای پخش آشنا هستند می دانند هر شرکت پخش ۳ سال طول می کشد تا اولین شکوفه های میوه اش به بار بنشیند.تازه داشت زندگیش به روال طبیعی باز می گشت مرحوم مصطفی فراهانی در سال ۱۳۹۲ دارفانی را وداع گفت.غم از دست دادن یاری مهربان را به دامن دیگر یار ۲۵ ساله خود هادی گنجی می برد و او را سنگ صبور خود می دانست که این بار روزگار دسته گلی دیگر بر آب داد این دوست که واقعا باید پس از نام او گل را آورد نیز دعوت حق را لبیک گفت ولی از آنجا که کار جوهر با وجود اوست و خود را مکلف و متعهد و به قول دوستانش معتاد به کار آفرینی میداند همچنان بر آن است که به رسالت خود ادامه دهد . وی این روزها ۴ روز از وقتش را در شرکت پلاتین  ۱ روز در کارخانه پلاتین یک روز در مهندسی پرسو الکترونیک رادمهر و یک روز هم در کالا پخش پادرا است . از دو روز باقیمانده هم یک روز به مطالعه و تحقیق و یک روز را هم به اسم استراحت به دیدار دوستان می گذراند.